Rezultate anticipate
A1. MANAGEMENTUL PROIECTULUI: manual operational metodologie de recrutare si selectie a GT, 6 cereri de rambursare, 6 rapoarte de audit.
A.2. INFORMARE SI PUBLICITATE: 1 conferinta de lansare, 1 conferinta de inchidere, 3 campanii de informare, min 200 de persoane informate, 1 pagina web a proiectului.
A3. FURNIZAREA DE SPRIJIN FINANCIAR PENTRU DOCTORANZI SI CERCETATORI PENTRU A SE IMPLICA IN CERCETAREA DOCTORALA SI POSTDOCTORALA: 180 de
dosare ale doctoranzilor si postdoctoranzilor selectati 130 doctoranzi sprijiniti financiar, 50 postdoctoranzi asistati financiar, 400 luni de mobilitate. Sprijinul pentru participari la conferinte va fi acordat in limita a 2000 lei / doctorand sau 2 participari / doctorand, in functie de care conditie este atinsa prima, cu obligativitatea ca doctorandul sa fie primul autor al lucrarii.
A4. EXTINDEREA, ACTUALIZAREA SI INTRETINEREA BAZELOR DE DATE PRIVIND PROGRAMELE DOCTORALE: 1 baza de date actualizata periodic.
A5. SCHIMBURI ŞI ABORDARE INTEGRATĂ A BUNELOR PRACTICI, VIZITE DE STUDIU SI ORGANIZARE DE SEMINARII SI CONFERINTE: minim 7 vizite de studiu doctoranzi si conferinte(5 % din grupul tinta). 50 cercetatori sprijiniti financiar pentru participarea la minim o conferinta, seminariu, congres/an, desfasurate in spatiul UE; efectuarea de minim 50 de stagii de cercetare si documentare, pe specificul tematic al programului de cercetare; pregatirea aplicatiei si elaborarea unui proiect de finantare/program de cercetare in anul doi de derulare a contractului de catre fiecare cercetator.
A6. ACTIVITATEA DE TUTORAT SI INDRUMARE PENTRU CERCETATORII POSTDOCTORANZI PE PARCURSUL PROGRAMULUI DE CERCETARE POSTDOCTORALA: rezultatul activitatii asigura atat indrumarea cercetatorilor cat si monitorizarea si evaluarea progresului stiintific prin intermediul echipei interdisciplinare de tutori care sunt consacrati in specializari care acopera temele de interes pentru cercetare. Acestia vor avea calitatea de experti pe termen lung si vor asigura sprijinul stiintific in elaborarea si implementarea programelor de cercetare. 30 tutori vor superviza totodata desfasurarea stagiilor in strainatate pentru cei 50 de cercetatori, selectarea laboratoarelor, stabilirea rezultatelor asteptate.
A7.
MONITORIZAREA ŞI EVALUAREA REZULTATELOR SPRIJINULUI FINANCIAR ACORDAT GRUPULUI TINTA, PRECUM ŞI A MOBILITĂŢILOR TRANSNAŢIONALE: ca urmare a activitatii de tutorat si a sprijinului financiar acordat pentru postdoctoranzi se estimeaza: minim 150 de rapoarte de cercetare validate de Consiliul Stiintific interdisciplinar(cate 1 raport la 6 luni), minim 100 articole publicate in reviste indexate in baze de date internationale, ca rezultat al activitatilor A3, A5, A6, minim 50 stiintifice prezentate – cercetare post doctorala, 50 dosare candidatura cercetatori pentru promovare. Pentru doctoranzi se estimeaza: numar de lucrari stiintifice prezentate – programe doctorale – 130; numar de lucrari stiintifice publicate– programe doctorale – 130; rapoarte de cercetare stiintifica – 177 (1 la 6 luni/doctorand), numar de doctoranzi care au obtinut titlul de doctor – 52;
A8. DESFASURAREA SESIUNILOR SPECIALE DE PREGATIRE PRIVIND PROBLEMATICA DEZVOLTARII DURABILE SI EGALITATEA DE GEN: 2 materiale de pregatire elaborate disponibile si online, 180 de persoane instruite, Număr de participanţi la pregatire - 180, Număr de sesiuni speciale de pregatire – 2. Activitatile orizontale A1 si A2 sustin realizarea tuturor rezultatelor si indicatorilor. Activitatile A3 – A8 reprezinta pachetele integrate de contribuie la realizarea indicatorilor.
A9. INFIINTAREA, DEZVOLTAREA SI CONSOLIDAREA DE RETELE, PARTENERIATE, INCLUSIV PARTENERIATE SI RETELE VIRTUALE DESTINATE IMBUNATATIRII PROGRAMELOR DOCTORALE (ACORDURI PARTENERIALE, INSTITUTII IN CO-TUTELA, RETELE DE SPECIALITATE, PLATFORME VIRTUALE: 2 parteneriate nou incheiate cu mediul economic si academic; 2 parteneriate extinse cu mediul economic si academic. |